Voihan vuodatus, kadotin kaiken ja taas kirjoitetaan toiseen kertaan. Milloinkahan uskon että kannattaa kirjoittaa juttunsa tavallisella teksturilla ja vain siirtä blogiin!!! Sattuneesta syystä en edes yritä liittää tähän kuvaa lumenvalkeasta sukkakutimestani.

Ihanassa säässä tuli eilen hiihdeltyä jäällä sillä seurauksella että kurkussa tuntuu nyt jotain karkeutta. Onneksi on sunnuntai ja voi levätä.

Tämän vuoden säästölinjaukset pysyvät ainakin näin alkuvuodesta (lue alennusmyyntiaikaan) maltillisen matalina. Nyt on kuitenkin ainut oikea aika hankkia uutta kampetta vielä hyvistä valikoimista. Silti tunnen omantunnon kolkutuksia kaupoissa kierrellessäni. Ajatus kulutuksen vähentämisestä on iskostunut todella syvälle.

Tänä vuonna yritän myös kyläillä ystävien luona enemmän. Perjantaina heitin jo yhden reissun . Pitkästä aikaa juteltiin, katseltiin valokuvia ja juotiin kahvia ja syötiin jäätelöä. Jätski on muuten ihan hyvä "kahvileipä" keliaakikolle. Muitakin pikakorvikkeita on, tiedän yhden naisen joka syö kahvin kanssa aina banaania!

Tähän aikaan vuodesta on aina vielä paljon suunnitelmia, joista osa sitten karisee ajan/rahan/viitseliäisyyden/tms syyn vuoksi unohduksen roskakoppaan. Ihan hyvä alkufiilis kuitenkin jo on!