... kulkee ovelta ovelle. Olin viimeistelemässä ulko-oveamme kun pihaan kurvasi vanhempi mieshenkilö kirja kainalossa. Tietysti arvasin kauppamiehestä olevan kyse vaikkei itseään tarkkaan esitellytkään. WSOY:n tietokirjasarjaa myi. Sarja oli lapsille suunnattu ja tietty sen avulla lapsosestamme kasvaisi menestyvä ja varmasti onnellinen yksilö. Joopa-joo, en ostanut muistaakseni 360 euron sarjaa hyllyntäytteeksi - on jo kirjoja tarpeeksi ja netti lisäksi, niin ja kirjasto. Hatunnosto setälle kun jaksaa kiertää, en mää vaan jaksais. Sama juttu puhelinmyynnistä. Naapurikaupungin erään lehtitalon myyntikonttoriin on jatkuvasti auki puhelinmyyjän paikkoja, vaan ei, en jaksais sitäkään varmaan puoltatuntia enempää.

Seinäjoella olis ollu ne käsityömessutkin. Heräsin asiaan aivan liian myöhään, enkä siis ollut siellä. Vähän harmittaa koska siellä on ollut aina paljon väkeä ja tunnelmaa. Noh, ensikerralla sitten.

Heräsin tänä aamuna aivan pölkkynä. Nukuin varmaan liiankin hyvin :) Meni puoleen päivään ja vaati kävelylenkin ulkoilmassa ennen kuin heräsin kunnolla. Todella syksyistä jo, vain haavoissa on kiinni kirkkaankeltaisia lehtiä, tänä vuonna ei yhtään punaista. Syksy odottaa jotain...