Ja missä silmälasit ovat.. en näe etsiä niitä ilman silmälaseja! Niskajumiin ei tämä netteilykään auta.

Viime päivät ovat ollet ihanan helteisiä, on maalailtu taloa, uitu ja nautittu ihania mansikoita!! Siis suomen kesää parhaimmillaan. Löhöilemään olen suostunut vain pari kertaa kesä parhaassa ostoksessani ; punaisessa riippukeinussa. Onpahan jokin mikä minutkin pysäyttää. Kasvimaa kukoistaa, ja tuottaa jo iloa vaikkei vielä satoa.

Outo kasvi tuo peruna. Kasvaa aivan villisti ilman lannoitteita tai hirmukastelua. Ja aina sitä on yhtä kiva seurata. Tuleekohan tähän punaiset vai valkeat kukat?

716112.jpg 

Luonnossa on muuten paljon asioita mitä ei usein näe. Naapurini kertoi täällä asusteleva metsäkauriita, siis ihka-aitoja bambeja...ihk haluaa nähdä! Kasvimaani olen joutunut aitaamaan kunnon rusakkoperheen tieltä (olen nähnyt uljaan otuksen). Ja jopa kompostissa voi nähdä ihmeitä:

716117.jpg

Nuo kultapanssariset kuoriaiset imuttelivat onnessaan vesimelonin kuorta. Toinen on kaivautunut kameranhakureissun välillä vasemmalle piiloon. Ovat noin parisenttisiä goljatteja!

Käsityörintamalla on hiljaista, mutta yhden langan sain puikoille kun sain päätettyä mitä neulon. Katsotaan
nyt tuleeko tuosta sahalaitainen huivi, vai pala torkkupeittoa!

716116.jpg

Sarjassamme ikiaikaiset listalla olevat tekemättömät työt etenevät hitusen kun aloin hioa vanhoja taulun kehyksiä uudellen käyttöä varten. Jostain syystä en ole ollut kovin halukas kehystelemään omia töitäni seinille lapsuuden tyyliin. Silloin joka ikinen työ laitettiin esille. Liekö itsekritiikki ollut liian kova. Nyt "vanhemmiten" haluan muuttaa tuon ja ehkä joskus jopa pitää näyttelyn. Siinä tavoitetta kerrakseen!!