Jestas, on jo helmikuu! Ulkona viuhuu ankara tuuli.Kun vuodesta on 1/12 osa jokulunut huomaan sen menneen enemmän virallisissa asioissa kuin neulomiset tai blogitukset. Tänä aamuna on nyt vähän aikaa lueskella muiden kirjoituksia. Eilen valmistui päättelyjä vaille valmiiksi lapsen kirjoneulesukat, niistä tuli ihan inkkarimaiset - laitan kuvan kunhan ehdin.

Tänä vuonna en ole (ainakaan vielä) ilmoittautunut minkäänlaiseen ryhmään. Lankahamstereita taidan vähän seurailla, tuon oman langanvähennysprojektin tiimoilta. Tosin sen mukaa kun langat vähenee, jostakin niitä ilmaaantuu lisää: kerä Nallea ja kakasi Kitteniä eksyi ostoskärrryihin viime viikolla!!!!!!!!!! Heikkoutensa kullakin.

Muuten ei ostoksilla kulkeminen nyt kiinnosta ja heti on vähemmän köyhä olo. Se taitaakin olla tuo kuluttaminen joka muistuttaa enemmän vähävaraisuudesta kuin vähän itarana elo, heh. Taidan jatkaa samalla linjalla........... Noh, jotenkin kuitenkin hirvittää hintojen nousu, kun tuo palkka ei ollenkaan tunnu nousevan samassa tahdissa.

Hassua tämä ihmisten kulutus ja rahankäyttötottumusten ohjailu esim. pankkien taholta. Pankkikorttini nimittäin vanhenee kohta ja kävin sen uusimassa. Ja nyt meikällekin tulee ehta aito LUOTTOkorttiominaisuudella varustettu pankkikortti. Vautsi, se oli melkein pakko ottaa, mutta luotolla en aio paljoa ostella. Ulkomaanmatkojakaan ei le juuri tiedossa joten siinäpähän makaa kortin kulmassa, VISA: