Puoli tehtyä työtä on puoli voittoa mutta se toinenkin puoli on aina tehtävä. Jostain syystä motivaatio toiseen sukkaan kuitenkin laskee huimasti. Liekö haaste on jo saavutettu vai mikä on kun aloittamiseen itsensä on aina erikseen hoputettava.

906264.jpg

Sain juuri valmiiksi "välityön" eli tämän syksyn ekan pipan; Igloo-langasta seiska puikoilla joutuisasti. Yksi kerä piisasi juuri yhteen päänlämmittimeen ja jopa koko on aikaslailla passeli! Yleensä pipot ovat kohdallani aina jotenkin vaikeita - liian pieniä tai isoja tai sitten kutittavia tai vain jotain etten ole tyytyväinen.

No, välipalan jälkeen saakin taas luvan maistua arkipulla eli toinen varpaasta ylös-sukka alkaa kutoutua. Ekasta tuli muuten ihan kivasti jalkaan soljahtava. Laitan kuvaa myöhemmin.

Sukista puhelinmyyntiin - aika härskiä on nykyisin puhelinoperaattorien kilpakaupankäynti. Taannoin kaverini sai tarjouksen kilpailevalta yhtiöltä kännykkäliittymäänsä ja kun tarjous oli hyvä, otti sen. Kului vähän aikaa ja kun ilmeisesti tämänhetkisen puhelinliittymämme omaajan olisi pitänyt napata kaapeli osaltamme irti tuli heiltä pikkuisen parempi tarjous, notta pysykääpäs vain asiakkaanamme! Eipä siinä mittään, mutta epäreiluus on siinä ettei tällaiset tarjoukset ole kaikkille avoinna vaan niillä ainoastaan yritetään pidellä asiakkaita omina. Eli minä maksan ko. operaattorille listahintoja ja kaverini porskuttaa alennuksilla vain siksi että meinasi vaihtaa yhtiötä! YÖK!