Eilen oli sitten vihdoinkin käynti ravitsemussuunnittelijalla keskussairaalassa. Tavallaan aika turha (suunnittelijalle helppo) koska olin jo haalinut niin paljon tietoa netistä ja kirjoista. Sain kuitenkin ihan hyviä vinkkejä tuotteista, leipomisesta -suunnittelija itsekin on keliaakikko- ja puoliensa pitämisestä. Hyvää palvelua ja tuotetarjontaa pitää myös osata itse vaatia. Onhan toki asiat paljon paremmin kuin vaikka kymmenen vuotta sitten.

Myös kotisokkariltani löysin Vuohelan Herkkupuodin tuotteita. Karjalanpiirakat sulavat suussa, namua! Hapanleipä joka näyttää aivan ruisleivältä maistuu vähän jännältä, mutta on erinomaista keittoruokien kanssa. Ainut huono puoli näissä on lähes pökerryttävä hinta! Piirakat lähes euron kipale ja pieni leipä maksoi yli 5 euroa!! Niitä syödäänkin pitkään ja hartaasti!

Sain vihdoin valmiiksi paksut sukat kaksinkertaisesta seiskaveikasta. Kuvion sijoittaminen ei sivulle eik ihan keskelle vaati vähän laskeskelua, mutta onnistui ihmeen hyvin. Lettikuvio on Elebeth Lavoldin kirjasta "Viikinkineuleet". Lisää jotainsamantapaista on tulossa jo puikoillani....

Marcel Proustia ja analyysiä hänen tuotannostaan olen hiljokseen lukenut. "Kuinka Proust voi muuttaa elämäsi" (Alain de Button) avaa kyllä ajatuksia kirjailijan ajasta, elämästä ja kertomisen tyylistä. Suosittelen kaikille jotka ovat jo lukeneet Proustinsa mutta myös niille jotka eivät ole. Silti: (siteeraus kirjasta) "Parhaimmatkin kirjat kannattaa lopulta panna syrjään."

Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa!