Sain tänä vuonna merkillisen määrän joulukukkia. Upea amaryllis uhkaa kukkapaljoudellaan painovoimaa, tukikepiksi saa luvan kelvata pitkä neulepuikko. Koriin asetellut tähtöset ja tulilatvat sypresseineen ovat kauniita mutta vähän kinkkisiä kasteltavia. Niitä kun ei voi kastella kuin päältä ja vesi tuntuu valuvan sammalia ja jäkäliä pitkin pöydälle. IIIihanan kauniita yhtä kaikki. Varsinkin minulle; en nimittäin muutoin omista ainuttakaan sisäkukkaa. Ai niin, kuusellekin pitää lisätä vettä!

Tarpeeksi pitkien juhlapyhien viettäminen alkaa jo maistua puulta - lue: jouluruoat maistuvat jo puulta. Tänään söimmekin sitten perinteisen kinkunripehernekeiton (mikä sanahirviö :D). Päälle paistelin tattarijauhoista blinintapaisia lettusia, nam!

Sukset on myös kaiveltu esiin. Mussukka ilmoitti ykskantaan ettei ole kiinnostunut hiihtämään. Että se siitä sitten, taas saa lähteä yksin sivakoimaan. Jäällä näkyi tänään pilkkijöitä, joten kai sinne uskaltais jo itsekin mennä. Jäälyhtyjen jäädytys on ottanut koville. Punajuurimehua meni harakoille kun vain yksi lyhty oli jäätynyt tarpeeksi. Siitä tulikin erityisen upea jääkukkineen. Muutama päivä joudutaan odottamaan uuden vuoden ilotulitusta. Mussukan pommituskuume on sitä luokkaa että minä sanouduin hössötyksestä irti täysin ilmoittamalla että tuo saa sitten olla "only for boys" meitin talossa!

Kate Jacobsin "Pieni lankakauppa" yllätti loppuratkaisullaan. En varmaan itse olisi päätynyt tuollaiseen. Vähän poukkoileva ja hiomaton tunnelma kirjassa oli, mutta elokuvan (jos sellainen tulee) varmasti käyn katsomassa.

En ole mikään trendifriikki enkä näitä muotiblogeja juurikaan selaile, mutta osui silmään Britney Spearsin promokuvia joissa näkyy kiva virkattu tilkkupeitto ja ihanan sekalaista sirkus-stailia. Epäilemättä noistakin joku ottaa mallia ensi kevään/syksyn muotiin. Minähän olen oikea fashion-ennustaja, hahahahhaaa...