SNY:ni Anna laittoi minulle viime vuonna koukkuamiskoukun (-vai onko se puikko?) ja nyt vihdoin sain aikaiseksi kokeilla. Tekeminen on ainakin perustekniikalla aika helppoa mutta ensimmäisen virheen tein ottamalla tälle koukulle (2,5) liian paksua lankaa. Työstä tuli liian jäykkä ja veti mielettömästi kippuralle, joten ei kun purkuun! Kokeilin ohuempaa lankaa ja tulos oli heti parempi. Enkä vieläkään ole saanut sitä virkkauskirjaa käsiini, mistä alunperin innostuin koukkuamisesta. Netistä löytyy yllättävän vähän juttua aiheesta. Jos joku on löytänyt kiinnostavia ohjeita, kommentteihin voi jättää vinkkiä!

1204340.jpg

Ylhäältä-alas neulejakku edistyy ja on nyt kainaloissa menossa. Lisäsin rinnanympärystä varten silmukoita kainaloon ja näyttäisi tulevan oikea koko. Kuva ei ihan tee oikeutta, mutta ehkä saan seuraavan päällepuettuna. Tällä tekniikalla voisi tehdä vaikka poolopuseron jostain paksusta langasta. Nimi NORO on alkanut kummitella mielessä, sitä kun näkyy jo neulelehtienkin sivuilla.

1204343.jpg

Ja sitten vielä luultavasti tämän talven viimeiset valmistuneet sukat. Joulupukki toi minulle pallon tuota ruskeaa jojobaöljyllä ja aloe veralla terästettyä lankaa. On ohutta ja sileää, joten pitihän siitä sukat tehdä. Lankaa jäi niin paljon että puikoilla on vielä ranteenlämmittimet tulossa. Miksiköhän toista rannettani särkee, ei kai vain ole tullut tehtyä liikaa käsitöitä.................

1204345.jpg