Tuo "kuolematon" lause on lainaus vuosia sitten taimitarhalla työskenneeltä työkaveriltani; hän tietenkin tarkoitti niitä taimia.... Niinhän niille tuntuu tänä keväänä käyvän. Osittain tietenkin oman huolimattomuuteni takia; unohdin taimia eteiseen johon kyllä viiden asteen pakkanen yltää. Jo tämä aikainen kevät tuntuikin liian hyvältä. Uusintakierros alkaa osittain ostotaimien voimin. Ja saan pienen kasvihuoneenkin, jeeee! Ehkäpä tänä kesänä toteutan haavetta kasvattaa yrttejäkin, nam!

Äiteenpäivät sun muut meni, on podettu allergiaa ja suunniteltu "koivun siitepölykauden jälkeistä elämää". Yllättävän paljon se tuntuu elämässä kaikista lääkkeistä ja varotoimenpiteistä huolimatta. Kohta helpottanee...

Äiteenpäiväksi rustailin vihdoin kauan sitten suunnittelemiani rintarosseja ja niistä tuli ainakin vaaleanpunaisina ihanan herkullisia. Tämä on ihan sopivaa kesäaskartelua, vaikken mikään hinkunäpertelijä olekkaan.

1567580.jpg

Harvoin tulee käytettyä tietsikalla moniajoa eli vaikka kirjoittaa ja kuunnella siinä rinnalla musiikkia. Nyt kuitenkin taustalla soi Bon Jovi, ameriikanunelmapoika joka vaikuttaa elämässäänkin ihan normaalilta. Lukurintamalla "Rei Shimura" on saanut minut koukkuunsa ja kolmas kirja on jo luettavana.

Kesä tulee, niin, ulkona sataa lunta, hahahahahhah.....