Heipsan salainen kirjaystäväni, kuka liet! Paketti kolahti postilaatikkoon jo eilen, mutta nyt vasta ehdin nettiin. Kirjapäiväkirja onkin jännä idea, en ole moista tullut ajatelleeksikaan. Voisi ihan todella miettiä tarkempaankin lukemaansa, missä mielentilassa lukee ja mitä kirja antoi. Useimmitenhan kommenttini on vain "hyvä" tai "huono" sen enempiä analysoimatta. Kirjaan mahtuu tunnelmia 88 kirjasta, voipi mennä useampi vuosi ennen kuin on täynnä. Teet ja karkit tuppaa häviämään jo ennen kuin löysin kameran...

1974909.jpg

Rooibos on muuten olennainen osa kirjaa jonka luin juuri. Mma Ramotswe tutkii-kirjoissa juodaan sitä vähän väliä. Alexander McCall Smith on kirjailijan nimi. Ja taas minua vietiin - muut yöpöydällä saavat odottaa tovin, nyt käsissä kuluu jo toinen Mma Ramotswe! Hulvattoman hauskaa ja kotoista luettavaa. Afrikkalainen elämänmeno tuo oman vivahduksena kirjoihin ja sopii ainakin minun ajatuksenjuoksuun mainiosti. Suosittelen!

1974931.jpg

Miksi tällainen pullakuva? Kyllä, tänään on ollut leivontapäiväkin. Toiseksi sain vähemmän kivoja uutisia lääkäriltäni. Minulla epäillään keliakiaa, joten nuo pullat tavallisista vehnäjauhoista leivottuina saattavat olla tulevaisuudessa kiellettyä herkkua. Ensi maanantaina pitäis sitten uskaltautua tähystykseen jossa lääkäri ottaa suolinukasta näytteen. Vähän meinaa hirvittää, mutta kai se mentävä on. Pienempi on puolen tunnin piina kuin se että muutun aina vain aneemisemmaksi. Huonoista rauta-arvoista tämä epäily nimittäin alkoi. Maanantai-iltana toivon mukaan kertoilen sitten tyytyväisenä tästä "extreme"-kokemuksestani. En tarvitse benji-hyppyjä tai muuta sellaista, arjessa saa joskus jännätä ihan tarpeeks! Moikka!