1606642.jpg

Olen oppinut taitavaksi "rajoitetuissa" tilanteissa, kuten ollessani sairaan lapsen kanssa kotona. Kun ihan mitävain ei pysty tekemään, on oltava sisällä jne. voikin keskittyä tiettyihin askareisiin. Tänään meillä on podettu kesäflunssaa joka on vielä maustettu allergisella nuhalla. Lapsen katsellessa piirrettyjä (suosikkihupi sairaana) Ompelin pari keskeneräistä vaatetta valmiiksi. Hamosia en käytä kovin paljoa, mutta nyt tein sellaisen "saunan jälkeen" hameen froteesta ja itsevirkatusta pitsistä. Sekä pitsiä että neulosta on vielä iso kasa, joten ehkä teen siitä vielä ainakin topin pitsiolkaimilla. Samasta syntyi löhöpöksyt mussukalle. Hmm... ikivanhoja ankkurinappeja voisi käyttää myös ?!

1606652.jpg1606657.jpg

Pari talvea sitten tein samassa tilanteessa hurjan leveän salsahameen josta tykkään tosi paljon. Kangasvarastossani taitaisi olla vielä yksi hamekangas, sellainen ruutujuttu, josta olen haaveillut vekkihametta talvikäyttöön. Jossain kaapin pohjalla lojuu vielä tummanpunainen kapea trikoohame, luultavasti vielä ihan käyttökelpoinen.

1606661.jpg

Rei Shimura seikkailee nyt mielessäni ikebana-mestarin murhan kimpussa ja mussukalle pitää lukea perhosen kehitysvaiheista ja Maikki Harjanteen Mintun puutarha-kirjaa uudelleen ja uudelleen. Sen seurauksena kylvimme tietenkin myös retiisejä. Jos kasvimaaltamme nyt mitään on jäljellä jänisten ja kurkipariskunnan!! aterioinnin jäljiltä. Yritys kuvata kurkia lähipellolla valitettavasti epäonnistui. Uljas ötökkä, suomen emuksi voisi kutsua!

Uusiokäyttörintamalla on meille nousemassa kasvihuone puolikkaaseen rättiautotallinkehykseen. Kuvia seuraa siitä ja muusta ensiviikolla.