Ei kylläkään lasiin kaadettavia tällä kertaa. Kylmän etelä!-tuulen puhaltaessa hiljalleen lunta meillekin, alkoivat lankojen värit vaivihkaa muuttua kuuraisemmiksi, huuruisemmiksi. Lämpöiset mohairkäsineet syntyivät yllättävän helposti ja nopeasti viikonloppuna. Vietimme miespuoliskani 40-vuotispäivää ja puikot kilisivät kahvin tippuessa ja vieraiden vaihtuessa. Vaikka juhlat ovat aina vähän työläätkin, tälläkertaa oli tosi leppoisaa. Ohjelmapuolestakin huolehti ansiokkaasti nelivuotiaamme, jonka sirkus ei väsähtänyt hetkeksikään. Taidan joutua ompelemaan mussukalle taikurin viitan Jouluksi!

1039479.jpg

Omalle äidilleni pitäisi neuloa sellainen sisällä pidettävä pipo. Villa on liian kuumaa, joten valitsin kokeiluun bambulankaa. Viimeaikaiset pipoilut ovat onnistuneet kohtalaisen hyvin, joten uskalsin ottaa tilauksen vastaan. Neulon mielelläni äiteelle sukkia yms. mutta se kiukuttaa kun palvelukodin henkilökunta mättää kaikki vaatteet 60 asteen pesuun! Miksiköhän, eivät nämä vanhukset nyt niin bakteerillisia ole että esim. villavaatteet on pakko vanuttaa pilalle liian kuumassa pesussa. Vai eikö nämä nuoret naiset käytä itse villaa ja osaa pestä sitä? Murnutus, murnutus...

Muuten, mitenkähän miehille on niin vaikea keksiä lahjoja? Mitään teknistä en osaa ostaa, tai ovat liian kalliita. Uhkailin päivänsankaria että saa synttäri- isänpäivä- ja joululahjaksi kalsareita, hahahaha. Käy kuulema oikein hyvin! Parempia ideoita hautoessa jatkamme neulontaa.