Luonnossa lähes kaikkea elävää on pareittain, se on elämän jatkumisen merkki. Niinpä tein muutamia pareja jotka ovat minun elämääni juuri tällähetkellä:

1906681.jpg

Huivista tuli TODELLA MUHKU! Eipä ainakaan häpeä joitain muotikuvissa esiintyviä jättineuloksia. Ja lämmittää, mieltä ja kehoa. Aivan kuten myös mussukan kalsarit joita kuluu melkoiset määrät. Todelliset jokapaikan pökät, kesät talvet. Lyhyet ei kelpaa. Aina kun kalsaripeppu vilahtaa, tiedän kuka on kyseessä :)

1906699.jpg

Mitä yhteistä näillä on - muuta kuin että vaaleanpunainen ja ruskea sopivat toisiinsa. Arabialainen maustekakku sisältää kaikki mahdolliset mausteet ja kaikkea mahdollista lihottavan hyvää. Pinkki piimäjuoma taas on yksinkertaista ja rasvatonta: piimää+banaania+puolukkaa bamixilla sekaisin ja juodaan. Niin, mitä yhteistä? No, molempia tein tänään ja nautin - joo, HYVIÄ molemmat, nam.

1906727.jpg

Bamix lyö laudalta halpissekoittimet, ainakin kestävyydessä. Tämä on peräisin jostain 80-luvun alusta, jopa kauempaa. Siskolta vaihdoin kengillä! Valitettavasti myös hiirulainen on halunnut testata laitteen johtoa hampaillaan, mokoma talttahammas! Alla näkyvän lehden varmaan joku tunnistaa syksyn VK:n, eli olen ostanut minäkin oman "vihervaarani". Kiva nähdä suomalainen nimi kansainvälisessä julkaisussa! Nuo tumputkin ovat ihanat! Harvoin ostan enää lehtiä, hyviä ohjeita kun on myös netti tulvillaan kun vain jaksaa suomennella. Tosin esimierkiksi Garnstudion sivuilta löytyy ohjeet suomeksi.

Sunnuntai kääntyy iltaa päin, tänään hyvin arkisena mutta ihanana.