Tämän SNY-kierroksen viimeinen paketti salaisuuksineen saapui jo viikolla, mutta vasta nyt pääsin päivittelemään sen tänne. Vielä kerran kiitokset Annalle tosi kivoista ja yllättävistä paketeista.  Itsevalaisevasta virkkuukoukusta en saanut kunnon kuvaa vaikka yritin.  Kaikkea sitä keksitäänkin, pitänee kokeilla onnistuuko pimeässä mustan virkkaaminen tällä...:). Itsetehdyt silmukkamerkit ovat jo ihan luksusta. Itse olin salainen ystävä Mihannalle, tosi taitavalle kortintekijälle!

1101519.jpg

Sain valmiiksi mussukalle kaulurin Bambu-langasta. Meni muuten tarkkaan yksi kerä, jämälanka taisi olla kymmenen senttiä pitkä.

1101521.jpg

Laura-lankaa kauan väänneltyäni puikoilla löysin neuleen joka vähän rikkoo värjäyksen ilmettä - nyt lapanen näyttää aivan kuin kirjotulta tai ryijyltä. Neuloin joka toisen kerroksen oikein ja joka toisella nostin jokatoisen silmukan neulomatta.

1101523.jpg

Näin alkaa todella neuleet olla valmiina tältä joululta. Yksi nimetön vielä ja sitten rauhoitutaan....joojoojoo. Kunhan saan edellisen puikoilta irti, on jo kova hinku aloittaa uutta. Tällä hetkellä haaveet ovat vain sen verran isoja että melkei hirvittää. Varastossa olis reilu puoli kiloa seiskaveikkaa josta ajattelin kokeilla ylhäältä aloitettavaa neulejakkua. Ei ainakaan tarttis ostaa uutta lankaa ja seiskaveikka kestää myös purkamista. SNY-annan antama moniväri-mohair on aivan ihanaa ja pehmeää, tuo jotenkin mieleen 70- ja 80-luvun vaihteen mohairneuleet...vaan mitähän siitä tekisin...aika näyttää.