...on joskus oltava, kun tuntuu että kaikki muut päivät ovat enemmän tai vähemmän kalliita. Vein aamupäivällä poijan kerhoilemaan ja pääsin itse kiertämään kirppikset pitkästä aikaa. Paikkakunnalla toimii kaksi yksityistä kirpputoria jatkuvasti. Lisäksi on silloin tällöin MML:n kirppis tai jotain innokkaiden yksittäisten ihmisten pykäämää myyntiä. Tänään oli hyvä kirppispäivä. Yleensä etsin lastenvaatteita ja niin nytkin mutta löytöjäkin tein. Kun en kerää mitään sälää tällainen on jo kiva yllätys; kotimaista multimediataidetta! Marita Liulia on entuudestaan tuttu, mutta tätä en ole kokonaisuudessaan nähnyt. SOB (son of a bitch) Multimedia DIVE into MEN`S WORLD maksoi peräti 2 €.

Kirppareilta en ole usein löytänyt kovinkaan hauskoja leluja, mutta vanhan tiiliskivipuhelimen Plasto-kopio on hykerryttävä (1€). Lisäksi sitten löysin pari hyvää collaria ja ison South Park-aiheisen (Eric Cartman) avaimenperän...mihinkähän sitä tarvitsen??? NOO, voihan siitä vaikka yrittää saada tuplahinta (1€) jossain kirpparilla itse myydessä :)

Illalla käytin sitten jokamiehenoikeuttani ja kävin poimimassa muutaman litran puolukoita. Mmmm - piimää, banaania ja sokeroitua puolukkaa smoothieksi - voiko parempaa ollakkaan ?!