2081100.jpg

Posti toi muhkean SKY-paketin, joka joutui odottamaan kaapissa iltaan ennen kuin kerkesin avaamaan. Kortteja, kyntilä ja tikut, kiva kirjanmerkki egyptiläisistä hieroglyfeistä. Kirjoja en ole vielä ehtinyt muuta kuin takakannet lukemaan. Kuulostavat ihan mielenkiintoisilta. Ja lisää yllätystä oli kun huomasin Sparksin kirjan olevan "bookcrossing"-kirja! Tutustuin nimittäin jokin aika sitten bookcrossing-sivuihin ja mielin vähän mukaan mutta en sillä kertaa jaksanut paneutua sen enmpää. Nytpä SKY heitti minut juttuun mukaan, kivaa! Täytyy tässä viikonloppuna tutustua vielä asiaan lisää. Hauska leppis-lyijykynä (kesti hetken ennen kuin tajusin sen olevan kynä :D) ja pilli taitavat löytyä mussukalle suunnittelemastani joulukalenterista. On muuten yllättävän vaikea keksiä 24 kpl pieniä yllätyksiä jotka eivät ole karkkeja. Onneksi lapset innostuvat usein niin pienestä.

Posti toi myös Huuto.netistä löytämäni kolmet! toppahaalarit mussukalle. Hyvät kaupat tein; rymy-iässä olevan poijan hyviä käytettyjä haalareita ei nimittäin kasva joka oksalla. Esim. kolusin kaikki lähiseudun kirpparit tuloksetta.

Taannoinen postisekoilunikin päättyi onnellisesti - väärä vastaanottaja palautti ystävällisesti kirjeen minulle. Mahtoi naureskella touhuilleni. No, sitähän sanotaan että tekevälle sattuu!