883441.jpg

Kuinkahan monet sukat sitä on tullut kudottua elämänsä aikana? Niitä kun sikiää jatkuvasti lisää. Melkein voisin väittää että "Socks are the girls best friends...." Lämmittävät murheissa ja pakkasissa ja tuottavat iloa jo puikoissa kilkkuessaan. Jotain kodikasta on oikein vanhojen metallipuikkojen kilinässä - sitä kun ei bambuista saa esiin. Aloitin juuri uusia sukkia kärjestä ylöspäin tekniikalla. Ullaneuleen ohjeet ovat selkeät vähemmänkin neuloneen seurata, suosittelen! Mitäpä muuten lasissa juomana? Vanhankansan "kokista" elikkäs kotikaljaa, itsetehtyä ja raikasta. Kuuluu itseoikeutettuna joulupöytään ja helteellä työjanon sammuttajaksi!

883458.jpg

Viime postauksessani ihailin uusia kotimaisia Novitan lankoja. Amor-huivi tuli jo valmiiksi. Minulle tuli vastustamaton halu kiertää huivi matoseksi.... Kuten huomata voi, olen viimeaikoina neulonut liki yksistään valmiiksi raitavärjättyjä lankoja. Kotimaisten ohella pitää kehua ainakin Regian lankoja, joista olen saanut todellisia käyttösukkia. Kuvassa kirkasväriset ovat iältään jotain 5 vuotta, eivätkä ole maanneet kaapin pojalla. Silti ei näy vielä tarvista parsimiseen. Vihersävystä voisi tehdä sukat vaikka omalle pikkumussukalle.

883446.jpg

Perinteiset pitsisukat ovat ihania. Tein ohuesta villalangasta nämä kaunokaiset. Haaveissa siintävät pitkävartiset pitsisukat hameen kanssa käytettäväksi.

883447.jpg