Otsikkona vappu ei kylläkään tarkoita juuri mitään. Olen toivottoman huono viettämään vappua, useimmiten olen ollut joko flunssassa tai vain OLLUT kotona.... niin tänäkin vuonna, ilman sitä flunssaa. Päivä oli mitä ihanin, pilkoimme puita, ihmettelin hyvin kasvun alkuun päässeitä kylvöksiäni ja siivosin kylppärin! Aika arkista, mutta sopii minulle - minulla kun ei ole virallisia traditioita vappua varten tai saati sitten vakisiivouspäivää. Mussukalle taisi olla tärkeintä paukkuserpentiinit. Ainut pettymys tuli kun niitä ei pystynytkään itse uudelleenlataamaan ja ampumaan toista kertaa. Ihanaa kun luonto hemmottelee näin jäätelökeleillä. Mielessä kummittelee mahdollisuus takapakista kylmän sään muodossa. Hillitsee vähän puutarhan perustamiskuumetta.

Ulkoilmaelämältä ei juuri kerkeä lukemaan, mutta Rei Shimuran (Sujata Massey) koukkuun jäin niin että rivi sillointällöin on saatava lukea. Yöpöydällä pyörii myös Anna-Leena Härkösen runoja ja Doris Lessingin teos Eloonjääneen muistelmat. Kaikki naisten kirjoittamia, huom! Vaikka kesällä on kiva lukea myös ulkona, ei se oikein minulta onnistu. Ulkona on luontevampaa liikkua ja touhuta kuin istua paikoillaan. Paitsi silloin kun istuu vaikka kahvilassa katselemassa ohikulkevia ihmisiä.

Käsityörintamalla tekeminen on vaihtunut haaveiluun. Katselin mallilehtiä ja blogeja ja haaveilen ensi syksyn neuleista. Yhden kivan palavirkkausohjeen löysin, vaan ei ole lankaa joten jätän asian arkistoon, toistaiseksi tai ikuiseksi...heheh!