En ole seurannut tämän vuoden idolsia ollenkaan aktiivisesti mutta nyt voittajan selvittyä kuuntelin hänen lauluaan Youtubesta. Yllättävän samantyylinen äänenväri kuin Jukka Kuoppamäellä - huom. tämä on tietty vain minun mielipiteeni. Tuli vain sellainen mielleyhtymä kun kuuntelin silmät kiinni Koopin tulkintaa Kulkurin iltatähti-laulusta. Ihan letkeä ja rennon tuntuinen kaveri. Muista laulajista en pysty kommentoimaan mitään kun en todellakaan seurannut kisaa.

Jouduin poistelemaan kommentteja blogistani kun joku "viisas" oli laittanut jotain piraattikellomainoksia!!! Olenkohan jonkun mielestä oikein potentiaalinen tyyppi tilaamaan vaikka parit ranta-rolexit jouluksi!?  Kommentteja on voinut vieläkin jäädä ja laitoin sitten vielä sanavarmistuksen hidastamaan kovin innokkaita roskienlähettelijöitä.

Lähetin tänään läjän ihan vanhanaikaisia joulutervehdyksiä. Kyläläisille vien suoraan postilaatikkoon tai käteen ja pari kirjettäkin taidan laittaa menemään. Oi, Ja SKY:n pakettikin hakee juuri muotoaan. Taidan olla näissä jutuissa aika hyvissä ajoin liikenteessä. Jääpähän aikaa fiilistellä, paistella kakkuja ja kinkkua. Kuusi pitää hakea ja sen semmoista puuhastella.

Tänään kaivettiin mussukan kanssa potkurit ja rattikelkat esille, sukset saavat vielä odottaa ainakin huomiseen...:). Hmm, alkaa tuntua ihan talvelta!