Apua, olen huomaamattani liukunut materialismin syvään kuiluun! Haaveilen upouusista suksista sähäköissä väreissä. Lainasin kirjastosta (juu, no en ostanut - hyvä minä) Gymnastick-oppaan ja selkääni lepuuttelen jumppapallon päällä. Kaikenlisäksi sain lahjaksi sellaisen "lautasen", olisikohan virallinen nimi tasapainolauta. Hmmm, vatsalihaksien treenaukseen olisi kiva saada sellainen rullajuttu.... Ei juma, nyt stoppia jo!!

Hehheh, tosipuheessa vanhat sukset toimivat loistavasti, ainut ongelma on kun ei meinaa enää löytää niihin sopivia monoja ja vanhat hiertää pitemmällä matkalla varvasta. Ja mitä tulee noihin jumppavälineisiin, niillä kyllä saa hyvää vaihtelua (lue: saa sellaiset lihakset kipeiks joiden olemassaolosta ei ole aiemmin ollut tietoakaan) ja välineiden kanssa tulee leikittyä myös lapsen kanssa. Välttämättömiäkö, no ei tietty ole. Isoin virhehän on varsinkin kotona yksin treenatessa se ettei tee liikeitä kunnolla. Esim. pilates on todella tehokasta ilman välineitäkin jos on opetellut liikkeet kunnolla ja malttaa tehdä niitä keskittyen. Jarmo Ahosen kirja MP Power Pilates on tosi mahtava opus kiinnostuneille. Siinäkin käytetään esim. kuminauhaa apuna muttei ole välttämätön. Ja punteiksi käyvät vaikka kahvipaketit!

Tästä voisi kuvitella että olen oikea treenattu unelmavartaloinen tehopakkaus. Totuus on kuitenkin se että YRITÄN lenkkeillä säännöllisesti ja selkä pakottaa myös jumppaamaan. Ikinä en varmaankaan tule omistamaan bigini-kelpoista vartaloa tai pukeutumaan kokoon 38 (joidenkin mielestä naisen unelmakoko????). Silti nautin liikkumisesta vuosisuodelta enemmän. Tämän päivän ilo-havainto oli että meillekin pökkö-perälle asti on ajettu upea latu-ura ja koko viikoksi eteenpäin on ennustettu upeita hiihtokelejä, JEEE!

Aloitin alpakkalangasta kirjokäsineitä, mutta taisin tehdä oikean kardinaalimunauksen. Lanka ei riitäkään enkä ainakaan vielä ole löytänyt lisää lähikaupoista tai nettimyymälöistä. Hmm, olisikohan kellään ylimääräistä palloa Schachenmayr nomotta Alpaka-lankaa väriä no 12 (nutrian ruskea), erä numero on 386? Isken yksinäisen käsineen sitten vaikka kehyksiin ja muistutukseksi seinälle siitä että kandee ekaks tarkistaa langan riittävyys ennen kuin aloittaa aikaavievän työn...:)

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ kaikille ystävällismielisille ihmeisille!