879319.jpg

Ja joulukin jo siintelee ajatuksissa. Joka toinen vuosi olen ostanut lahjat ja joka toinen vuosi teen itse niin paljon kuin huvittaa - yleensä hyvittaa aika paljon. Lankaostoksilla sain hillittyä itseni näin vähiin; vain kolme kerää!

Woolia tummanpunaisena ostin rimmaamaan eriparisukkien sävyyn. Jussia olisin voinut ostaa vaikka koko värikartan tyhjäksi. Syksyn sävyt olivat nimittäin iiihanan murrettuja ja kuvan punaiseen löytyy ainakin kolme tai neljä suoraan "liukuvaa" sävyä. Juuri sellaista jota monesti kaipaan kun lankojen värikartassa on vain yksi punainen, yksi sininen jne. Hintakin on halpa, vaikken ostanut kaikkein halvimmasta liikkeesta (2,75 €). Täällä pökkölässä kilpailua ei ole ja yksi yksinäinen puodinpitäjä joutuu pyytämään enemmän kuin joku superstore isoilla myyntimäärillä. Jussista tulee lapaset kiilapeukalolla ja kokeilen tuota Suuren Käsityö-lehden (no8/07) kimppu-neulepuseron kuviota kämmenselkään. Saa nähdä miltä näyttää.

Kermana kakun päällä, tai toivottavasti kaulassa koristeena, Amor-lankaa. Mutta hei mitä kuvassa on outoa??? Juu, ajattelin kutoa eriparipuikoilla, jotta saan neuleeseen vaihtelua ilman mitään kommervenkkejä tai mallineuleita. Pörrö kyllä peittää paljon, mutta suosituspuikoilla no 8 neuleesta tuli minusta tylsä ja vähän liian timmi. Valitsin siis puikot no 4,5 ja 10. Kaikki langat ovat muuten Novitan lankoja - suositaan suomalaista tällä kertaa!