Eikä kunnon äiree osaa ranttaliksi pistää vaan tekee kaikenlaista hyödyllistä. Mukava kumminkin joskus tehdä töitään vain omien ajatustensa kanssa. Laitoinkin heti aamusta töpinäksi: Tein rästiin jääneitä korjaustöitä ja ompelin keskeneräisen fleece-liivin mussukalle. Se sopii vielä!

1043307.jpg

Sitten muistelin vielä kesää ja syksyä ja tein muutaman kortin prässätyistä lehdistä. Niitä olis syntynyt enemmänkin, vaan pohjat loppuivat. Samalla tuli ideoita joulukortteihinkin, kun yhden kukan lehdet muistuttivat aivan kynttilän liekkiä. Eli kartonkiostoksille joudun vielä tänään.

1043310.jpg

Lunta on hippustellut juuri sen verran että sain kuvan kuusiaidasta, taitaa sulaa vielä pois. Eikä oksien seasta vielä kurkistellut yhtään tonttua! Tänään olen antanut hartioilleni armon olla neulomatta ja tein yhden keppijumpan ( aah, keskeytyksettä!). Joskun intoudumme mussukan kanssa jumppaamaan sunnuntaiaamun tv-jumpan kanssa. Useimmiten kuitenkin saan osakseni vain omituisia katseita ja miesväki poistuu paikalta "pahantekoon". Tälle päivälle vielä pientä venyttelyä ja sitten onkin haettava mussukka kotio.