SKYni on paljastanut itsensä. Postilaatikossa oli paketti pohjoisesta, kirjaystäväni käytti vaidossa nimeä Ämmi. Arvasin kyllä hänet jo Bookcrossingin kautta! Kivaa oli tänäkin vuonna! Tässä vielä kuva paketista:

2153228.jpg

Mielenkiintoista kuunnella äänikirjanäytteitä. Kuunteleminen tavallaan vaatii enemmän keskittymistä kuin kirjan lukeminen. Huomasin sen kun syksyllä kuuntelimme miehen kanssa Bulkagovin Saatana saapuu Moskovaan-romaania. Teetä on nyt kuin pohjalaispitopöydässä nisuja; tusinata sorttia! Ja nuo enkelit ovat tosi kauniita. Voisi tehdä itsekin tuolla tyylillä vaikka kirjavista tilkuista. Mozartista tykkään ja tuo piskuinen kirja tietysti lähti kävelemään mussukan mukana.

Jouluksi minulla taitaakin olla ihan tarpeeksi lukemista. Lukupöydällä odottaa Ämmiltä saatu Diane Setterfieldin "kolmastoista kertomus", Laura Honkasalon "Sinun lapsesi eivät ole sinun" ja Merete Mazzarellan "Illalla pelataan Afrikan tähteä". Jos oikein alkaa heikottaa voisi vielä hakea kirjastosta yksi Mma Ramozwe. Lukaisin myös jo alkua uudesta (ja viimeisestä) Rei Shimura-kirjasta kirjailijan omilta sivuilta. Tavallaan harmittaa kun sarja loppuu mutta kirjailija on jo uuden aiheen kimpussa ja uskallan odottaa siltä paljon. Kuten sanottu hyvät kirjat eivät onneksi maailmasta lopu!

PS: Taitaa se "pieni lankakauppakin "olla vielä kesken....