Eilinen "seesteisyys" vaihtui tänään pieneen kaaokseen kun huomasin unohtaneeni erään korvausasian hoidon ja nyt se onkin sitten jo myöhäistä! Voi itku, pitää näköjään tästä lähtien laittaa kaikki asiat ISOLLA kalenteriin. Tai tietysti tehdä kaikki HETI eikä hetken päästä. Kyllä nämä lääkärissä kulkemiset ym. stressit ja jännäykset selvästikin ovat vieneet voimia, ei pysy enää kaikki järjestyksessä mielessä.

Lisäksi jouduin soittelemaan erään kirjeen perään. Lähetin sen nimittäin VÄÄRÄLLE henkilölle. Toivotaan häneltä rehellisyyttä, että lähettää sen minulle takaisin!

Pienempien asioiden unohtelu tai sekoilu ei harmita niin, mutta näillä menetin yli sata euroa rahaa. Että taas pitää miettiä mistä tinkiä, jotta tavallaan saisi vahingon takaisin. Taidan jättää lautaset ostamatta ja ehkä ensi vuonnakaan en osta itselleni muita kuin ihan välttämättömimmät vaatteet. Onneksi en ole kuitenkaan langennut velaksi ostamiseen tai pikavippeihin joiden kanssa monella on mennyt talous ihan sekaisin. Olen onnistunut elämään tekemättä velkaa mistään muusta kuin omasta asunnosta.

Säästäminen on nykyisin tosi vaikeaa. Hinnat nousee ja aina onnistuu tulemaan jotain yllättävää menoa. No, huomenna on työpäivä, ainakin toivottavasti! Kohta ei uskalla luottaa enää mihinkään!!!

Huh-huh, taidampa ottaa mallia Mma Ramotswesta ja laittaa kupillisen rooibosta. Istahdan korituoliin ja rauhoitun....