981854.jpg

Syksyinen maisema osaa sitten olla ankea. Tuntuu kuin värit todellakin liukenisivat jonnekin maan uumeniin ja sadepisarat jäätyisivät lasiin kiinni sutaten loputkin näkymästä. Hui-hai, onneksi on netti ja ystävät, sähköpostiin vastailuun vierähti taas tunti ja kaikenlaisia päivityksiä on lukematta. Uusin Ulla on ilmestynyt! Sieltä löytyy vastaus melkein kaikkeen; kuten esimerkiksi "kuinka monta neulojaa tarvitaan vaihtamaan lamppu".

En ole koskaan osallistunut knitalongiin enkä varsinkaan englannin kielellä. Nyt kuitenkin liityin "Secret of the stole"-ryhmään. Bongasin joitakin suomalaisiakin osaanottajia, kivaa! Koelapun tein, eli osasin tulkita ohjeita ja kaksi vihjettä on jo odottamassa, mutta taitaa mennä loppukuulle ennenkuin kerkeän aloittamaan huivin. Ei ole nimittäin lankaa!!!! Helmiä kyllä oli jo kaapissa, sellaisia monivärisenkukertavia joihin voisi sopia voimakas punainen tai vihreä.

Neulomisen rinnalle sain aloiteltua vihdoinkin vanhaa maalausharrastustani. Siitä ehkä kuvia myöhemmin. Maalaaminen on kivointa ulkona, ainakin niin kauan kuin sormet pysyy sulina ;)