Aivan mahtava helleviikko on vienyt täälläpäin akan ihan kokonaan ja päivittelyt jääneet vähiin. Järvessä on liottu koko heinäkuun edestä ja nautittu myös jopa ukonilmoista. Ainoastaan sähkökatkot eivät nykyihmiselle ole kovin kivoja. Meillä tuntuu linjat olevan tosi herkkiä, liekö vanhoja kaapeleita vai mitä?

Syksy alkaa kuitenkin jo kolkuttelemaan takaraivossa ja piti tietenkin sen tiimoilta ostaa vähän lankaa! Iloisen voimakkaanväristä raidoitettua 7-veljestä lähti uuteen kotiin odottamaan vielä muotoaan. Koko kesänä ei neuleet ole paljoa edenneet. Jotain keskeneräistä on tullut valmiiksi ja keväällä aloitettu neule on tuossa kuvattuna. Ei järin pitkällä, mutta kun kokeilin siihen sellaista reikäjuttua joka sitten osoittautui ihan fiaskoksi, jouduin tietysti purkamaan. No, sehän kuuluu käsityön luonteeseen. En ole muutenkaan mikään super- "villis viikonlopussa"-neuloja. Voisin vaikka osallistua neulonnan hitauskilpailuihin, jos sellaiset särjestettäisiin.

823935.jpg

Meillä muuten asuu ärhäkkä orava. Säksättelee, naksuttelee ja jopa viskoo tavaraa puusta alas. Mikä lie sitäkin vaivaa.... jotenkin se on niin söpö kun se on vihainen..:D